Om Saga Wood

Du kan godt få dyrere træ. Men du kan ikke få det i højere kvalitet eller med lavere aftryk på miljøet.

Vi arbejder for at begrænse CO2-udslippet og brugen af miljøskadelige stoffer i byggebranchen. Det gør vi ved at understøtte den positive udvikling i brugen af bæredygtige og certificerede træprodukter.

Vores mål er at være den førende producent af bæredygtige nordiske træprodukter. Det vil vi nå ved fortsat at nytænke og udvikle vores processer, så vi holder os konkurrencedygtige på pris, høj kvalitet og god service.

For dig betyder det, at du kan vælge en vores løsning med god samvittighed – fordi du slipper for at gå på kompromis med kvaliteten eller bæredygtigheden. Saga Wood producerer og markedsfører produkter af bæredygtigt nordisk træ.

Det gør vi ved at kombinere ældgammel viden med moderne teknologi. Når træ varmes op, forsvinder fugten fra det. Det gør træet mere stabilt og holdbart.

Vores teknologi – Termo 2.0 – gør processen skånsom for træet og for miljøet. Resultatet er træprodukter i helt enestående kvalitet.

Saga Wood blev etableret i Frejlev i 2015. Her var vi helt tæt på dem, der udviklede den nye teknologi til at varmebehandle – termomodificere – og olieimprægnere træ.

Det var også her, vi havde kortest mulig afstand til producenterne af de maskiner, vi havde brug for i udviklingen af vores produktion. Vi er passionerede omkring ansvarlig drift af vores virksomhed og skovdrift.

Derfor har det været en stor sejr for os at få ligesindede og meget kompetente norske investorer med i Saga Wood af flere omgange. Sammen med dem er vi sikre på at nå vores mål hurtigere.

Senest har den norske kapitalfond Shelterwood investeret i Saga Wood. Shelterwood specialiserer sig i at investere i ansvarlige virksomheder inden for skovsektoren. Med deres hjælp tager vi næste skridt.

Saga Wood flytter i 2019 hele produktionen fra Frejlev i Nordjylland til Eidskog. Her vil produktionen være helt tæt på de skove, som vores primære råmateriale – norsk fyrretræ – kommer fra. Selvom produktionen flytter, vil Saga Wood fortsat være at finde i Danmark. Her fortsætter vores salg, tætte kontakt med kunderne og arbejdet med udvikling af ny teknologi. Vil du vide mere? Kontakt os og få svar på dine spørgsmål.

Ikon

Skoven

Ikon

Jorden

Ikon

Økosystem

Ikon

Det rå træ

Ikon

Linolien

Ikon

Processen

Ikon

Ressource- optimering

Ikon

Produktet

Mission

Saga Wood producerer og markedsfører bæredygtige produkter af nordisk træ. Varmebehandlingen og imprægneringen med ren linolie sikrer byggeriet og brugerne langtidsholdbare, smukke og funktionelle løsninger.

Vi arbejder for at fremme brugen af bæredygtige træprodukter af certificeret træ fra den nordiske region, reducere CO2-udslip og brugen af miljøskadelige stoffer.

Vision

Saga Wood fastholder en position som det førende brand inden for bæredygtige nordiske træprodukter gennem innovativ udvikling og konstant fokus på konkurrencedygtighed, kvalitet og service.