Ikon

Træterrasse

Drømmer du om en træterrasse uden vedligeholdelse?

Så må vi desværre skuffe dig. Alt skal vedligeholdes. Men vi har udviklet markedets mest vedligeholdelseslette terrassebrædder med en unik varmebehandling. Du får den bedste træterrasse, du kan drømme om med Saga Wood terrasseplanker.

Det at skabe en smuk terrasse, som både kan bruges og nydes, er en kunst. Saga Wood har været med i mange processer, hvor arkitekter og bygherrer har ønsket et terrassemiljø med et helstøbt udtryk.

Når de bruger deres ekspertise og tid på at give pris for træterrasser og lægge dem efter alle kunstens regler, er det uacceptabelt, hvis den ikke holder i mange år. Hvis du vælger trykimprægneret træ som dine udendørs terrasse brædder, vil terrassen i løbet af få år være grim og ujævn. Det skyldes, at træet udvider sig og trækker sig sammen. Vores træ er varmebehandlet, så det ikke optager nævneværdig fugt og derfor heller ikke ændrer sig.

Du får altså en terrasse, som kan holde i flere generationer med minimal vedligeholdelse.

Feature billede

Træterrasse eller komposit?

Overvejer du, om du skal vælge terrassebrædder af træ eller komposit? Så vil vi gerne give dig de bedste grunde til at vælge en terrasse af ægte nordisk træ frem for kompositterrassen.

Komposit terrassebrædder er et forholdsvis dyrt produkt, men bliver ofte solgt på at det er vedligeholdes frit. I praksis ser det anderledes ud.

En kompositterrasse bliver lige så snavset som alt andet. Dertil kommer, at den udvikler sig til et ujævnt underlag. Det gør den fordi, kompositbrædder udvider sig meget, når det er varmt, og trækker sig meget sammen, når det er koldt.

De fleste billige kompositbrædder vil også blive meget varme, når solen står på. Det er upraktisk, fordi det helt naturligt vil falde sammen med den tid på året, hvor mange af os nyder at gå barfodede rundt på terrassen og i haven.

I løbet af få år vil de fleste kompositterrasser også falme, fordi plastiktræet ikke kan modstå solens UV-stråler.

Hvis du vil have den bedste træterrasse – med en terrasse konstruktion, som bare holder – selvom den er udsat for alle de danske årstider, vil vi anbefale dig at bruge terrassebrædder fra Saga Wood.

Det er måske ikke så overraskende, at vi anbefaler vores egne produkter. Men tag ikke fejl! Mange professionelle foretrækker også vores brædder. Se mere om det under referencer.

Vil du vide mere om, hvorfor Saga Wood ikke udvider eller sammentrækker sig synligt i løbet af den varme danske sommer og den kolde danske vinter? Læs mere om vores varmebehandling af træet under proces.

Billede af Profil

Glat/Glat 4"

Terrasseprofil høvlet på alle sider med afrundede hjørner. Glat for- og bagside.

Færdigmål: 28 x 95 mm

Billede af Profil

Glat/Glat 5"

Terrasseprofil høvlet på alle sider med afrundede hjørner. Glat for- og bagside.

Færdigmål: 28 x 120 mm

Billede af Profil

Glat/Glat 6"

Terrasseprofil høvlet på alle sider med afrundede hjørner. Glat for- og bagside.

Færdigmål: 28 x 145 mm

Ikon

Montage

Saga Wood er et fantastisk materiale til at bygge terrasser af. Arbejdet kan udføres af både fagfolk og gør-det-selv-entusiaster. Produkterne leveres med en montagevejledning med gode råd, som vi anbefaler gennemgået før byggestart.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Vedligehold

Alt skal vedligeholdes. Også Saga Wood. Saga Wood er det produkt på markedet, som kræver mindst vedligehold. I vores vejledninger finder du beskrivelser af, hvordan produkterne bedst vedligeholdes, så levetiden optimeres.

Eksempel på anvendelse

Find forhandler

Klik her