Ikon

Træhegn

Hegn til have og terrasse

Træhegn er en populær tilføjelse til mange byggerier. Vi tilbyder dig kort fortalt alt, du skal bruge til træhegnet – uanset om det er havehegn, terrassehegn eller læhegn. Vi producerer både hegnsprofiler, toplister og stolper i hårdt fyrretræ. Saga Wood profiler til træhegn kan både fås som dobbeltsidet klink, Blokhus- og v-profiler.

Billigt hegn til havenDen billigste løsning kan tit være dyr på lang sigt. Derfor skal du overveje levetiden af dit hegn, før du køber til den laveste pris. Træhegn fra Saga Wood er bedst til prisen. Det betyder, at du får en solid besparelse på dit hegn og samtidig får træhegn i den bedste kvalitet på markedet.

Vi mener, at det billigste træhegn er det, der både er forholdsvist billigt i indkøb og holder lige så længe, som du skal bruge det. Saga Wood har en holdbarhed på mindst 100 år. Hvis du og generationerner efter dig sørger for at vedligeholde dit træhegn, kan det holde i op til 250 år.

Træhegn til terrasseEt træhegn er godt til at sikre privatliv på din terrasse eller altan. Vælger du et terrassehegn af hårdttræ, kan du være sikker på, at det holder sig flot i årevis.

Vores profiler, toplister og stolper til hegn er alle behandlede, så de kan modstå de store udsving i det danske klima. Behandlingen består af varme og imprægnering med linolie. Derfor er den eneste vedligeholdelse, vi anbefaler, også at give hegnet et nyt lag linolie hvert andet år.

Inspiration til træhegnDu kan samle inspiration til dit nye hegn i vores flotte referencer. Her finder du både træhegn i harmoni med terrasser af træ og læhegn som indrammer haven mellem træhuset og carporten. Få et tilbud på hegn til dit projekt. Kontakt os og fortæl os om dit behov for hegn.

Feature billede
Ikon

Montering

Når du skal opføre et træhegn, er Saga Woods produkter lette at arbejde med. Produkterne leveres med en god montagevejledning, som bør gennemgås før byggestart. Vejledningen indeholder mange nyttige råd og tips.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Vedligehold

Alle byggematerialer skal vedligeholdes. Også træ fra Saga Wood. Saga Wood er det produkt på markedet, som kræver mindst vedligehold. I vores vejledninger finder du beskrivelser af, hvordan produkterne bedst vedligeholdes, så levetiden optimeres.

Eksempel på anvendelse

Find forhandler

Klik her