Ikon

Facadebeklædning i fyrretræ

Søger du brædder til facadebeklædning til parcelhus eller sommerhus? Så har vi den mest holdbare løsning til dig.

Saga Wood er varmebehandlet nordisk træ – stærkere og mere stabilt end nogen anden træbeklædning på markedet. Vi tilbyder dig en lang række standardprofiler, hvoraf mange er udviklet i samarbejde med dygtige arkitekter og bygherrer.

Vi rådgiver gerne omkring valg af profiler og løsninger i forbindelse med skabelsen af en smuk og holdbar facade i træ.

Du kan få vores varmebehandlede brædder med fer og not eller som træprofiler i klink.

Feature billede

Facadebeklædningens anvendelsesmuligheder

Facadebeklædning i træ fra Saga Wood kan anvendes både udendørs og indendørs.

Indendørs er det varmebehandlede fyrretræ med til at give en helt unik ro og harmoni i indretningen. Her vil man ofte være mere opmærksom på beklædning, som slår sig.

Derfor giver det også ro i sindet at vælge Saga Wood. For med det varmebehandlede træ får du et stærkt og stabilt produkt, som bliver på sin plads.

De fleste bruger dog vores facadebeklædning udendørs. Træet er så effektivt beskyttet efter varmebehandlingen, at det fungerer som en glimrende klimaskærm. Udseendet vil ændre sig med levetiden, som med den rette behandling kan være op til 250 år.

Facadebeklædning til parcelhus

Hvis du ønsker en smuk facade, som holder i mange år, er Saga Wood det ideelle valg. Vores facadebeklædning bruges til både parcelhuse, rækkehuse og større boligbyggerier. Vores certificerede træfacader bidrager til bæredygtigheden og sikrer et spændende udtryk i ethvert byggeri.

Eksempel på anvendelse

Facadebeklædning til sommerhus

Sommerhuses facader er ofte meget udsatte for vind og vejr, fordi de ligger ubeskyttede tæt på kysten. Her kommer den lange holdbarhed af Saga Woods træbeklædning til stor gavn. Træet giver en langtidsholdbar facade og det naturlige udtryk falder smukt ind i den omkringliggende natur.

Eksempel på anvendelse

Træfacade til havehus, garage og skur

De fleste vil gerne have en flot facadebeklædning til udhuse uden at bruge megen tid på vedligeholdelse. Med Saga Wood er bygherren sikret en så godt som vedligeholdelsesfri beklædning til facaden og en naturlig patinering. Vores produkter tåler at stå længe mellem hver vedligeholdende behandling, og træet patinerer smukt.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Montage

Facadeprofilerne fra Saga Wood giver uendelige muligheder, når det gælder brug og montage. Saga Woods montagevejledning indeholder en række tips og gode råd, og vi anbefaler, at den gennemgås, før byggeriet påbegyndes.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Vedligehold

Alt skal vedligeholdes. Også Saga Wood. Men Saga Wood er det produkt på markedet, som kræver mindst vedligehold. I vores vejledninger finder du beskrivelser af, hvordan produkterne bedst vedligeholdes, så levetiden optimeres.

Eksempel på anvendelse

Find forhandler

Klik her