Om Saga Wood

Saga Wood blev etableret i efteråret 2015, men bygger på 10 års erfaring med termomodificeret og olieimprægneret træ. Saga Wood gennemførte over sommeren 2016 en aktieemission og fik tilført kapital fra en gruppe norske investorer, som har styrket selskabets kapital og kompetencer betydeligt. Samtidig erhvervede Saga Wood retten til teknologien Termo 2.0, og dermed er virksomheden markedets eneste udbyder af produkter i denne kvalitet. Samtidig er der taget beslutning om, at Saga Wood etablerer egen produktion i Norge, som påregnes påbegyndt i det tidlige forår 2018.

Ikon

Skoven

Ikon

Jorden

Ikon

Økosystem

Ikon

Det rå træ

Ikon

Linolien

Ikon

Processen

Ikon

Ressource- optimering

Ikon

Produktet

Mission

Saga Wood producerer og markedsfører bæredygtige produkter af nordisk træ, som sikrer byggeriet og brugerne langtidsholdbare, smukke og funktionelle løsninger. Saga Wood arbejder for at fremme brugen af bæredygtige træprodukter af certificeret træ fra den nordiske region og for at reducere CO2-udslip og brugen af miljøskadelige stoffer.

Vision

Gennem innovativ udvikling og konstant fokus på konkurrencedygtighed, kvalitet og service skaber og fastholder Saga Wood en position som det førende brand inden for bæredygtige nordiske træprodukter.