Ikon

Facade

Saga Wood har en lang række standardprofiler, hvoraf mange er udviklet i samarbejde med dygtige arkitekter og bygherrer. Vi rådgiver gerne omkring valg af profiler og løsninger i forbindelse med skabelsen af en smuk og holdbar facade.

Feature billede

Anvendelsesmuligheder

Saga Wood kan anvendes både udendørs og indendørs. Den primære anvendelse er dog udendørs, hvor den effektive beskyttelse, som træet har undergået, giver et smukt udseende og lang levetid. Indendørs kan det give mening kun at bruge det termomodificerede træ, da det er meget retningsstabilt.

Facade til bolig

Saga Wood er det ideelle valg til både enkeltboliger og større projekter, hvor der ønskes særligt smukke facader. Her kan vores produkter indgå i gode konstruktioner og tilføre byggeriet spændende detaljer.

Eksempel på anvendelse

Sommerhus

Saga Wood er et oplagt valg til sommerhuse, som ofte ligger udsat og kystnært. Netop her kommer træets lange holdbarhed til gavn. Træets giver en langtidsholdbar facade og det naturlige udtryk falder smukt ind i den omkringliggende natur.

Eksempel på anvendelse

Havehus, garage og skur

På funktionelle bygninger ønsker bygherren ofte minimal vedligehold og smuk patinering. Også her er Saga Wood et oplagt valg. Vores produkter tåler at stå længe mellem hver vedligeholdende behandling, og træet patinerer smukt.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Montage

Facadeprofilerne fra Saga Wood giver uendelige muligheder, når det gælder brug og montage. Saga Woods montagevejledning indeholder en række tips og gode råd, og vi anbefaler, at den gennemgås, før byggeriet påbegyndes.

Eksempel på anvendelse
Ikon

Vedligehold

Alt skal vedligeholdes. Også Saga Wood. Saga Wood er det produkt på markedet, som kræver mindst vedligehold. I vores vejledninger finder du beskrivelser af, hvordan produkterne bedst vedligeholdes, så levetiden optimeres.

Eksempel på anvendelse

Find forhandler

Klik her